Berkellandrijopleiding - leren met een glimlach
Extra info                                                         
 
Theorie opleiding:
I-theorie. Een complete theorie opleiding. Gesproken tekst, volledig ondersteund met video, mooie animaties, foto's en tekeningen. Daarnaast de mogelijkheid om je theorie examen on line te oefenen. Geef je de voorkeur aan een boek, dat is dat natuurlijk ook mogelijk bij ons.
 
Theorie Examen:
Het theorie examen voor rijbewijs B duurt ongeveer 45 minuten.
Het examen bestaat uit twee onderdelen. Eén onderdeel bevat 25 vragen over gevaar herkenning. Het tweede onderdeel bevat 12 vragen over kennis van verkeersregels het derde onderdeel bevat 28 vragen over inzicht..Bij gevaar herkenning krijg je vragen over hoe je zou handelen in bepaalde verkeerssituatie. Bij verkeersregels en verkeersinzicht gaat het om ja/nee vragen,
meerkeuze vragen en vragen waar je zelf een getal moet invullen.
Je ontvangt de felicitatie als je minimaal  13 van de 25 vragen goed hebt bij gevaar herkenning en 35 van de 40 goed bij verkeersregels en verkeersinzicht.
 
 
Praktijk opleiding:
De lessen die je bij ons volgt duren in overleg 1,5 uur, je koopt een pakket en samen plannen we de lessen naar jou wensen.Tijdens de eerste lessen maak je kennis met het voertuig ook wel bediening van het mechanisme genoemd.Daarna volgen de hoofdstukken bedrevenheid en kijk techniek waarna we doorgaan met het zeer belangrijke informatieverwerking en verkeersinzicht om uiteindelijk af te sluiten met een eindtoets.
Dit alles gebeurt op een ontspannen en plezierige manier en aangepast aan jou tempo en wensen.
 
Tussentijdse toets:
De tussentijdse toets is een rij test die verloopt als een echt examen.Een mooie gelegenheid om te kijken hoever je bent met je rij opleiding en je kunt alvast wennen aan het rijexamen.
Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid, en geeft advies welke punten nog aandacht verdienen voor het rijexamen.Tijdens de TTT kunt je vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen die je dan op het examen niet meer hoeft te herhalen.
Kandidaten die een TTT gevolgd hebben scoren gemiddeld 14,6% beter op het rijexamen.
 
Praktijk examen:
Een examen duurt 55 minuten. Na eerst kennis gemaakt te hebben met de examinator ga je naar de auto. De examinator kan je wat technische vragen stellen over de auto en zal een ogen test afnemen (kenteken lezen op ongeveer 20-25 meter afstand). Als jou kennis van het verkeer en je inzicht goed is heb je een grote kans op een positieve uitslag. Na het examen wordt de uitslag meegedeeld en eventueel wordt je zelf reflectie besproken. Is het allemaal goed dan naar het gemeentehuis en binnen 5 werkdagen heb jij je rijbewijs gefeliciteerd!!!
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint